A Poe Rava Kiadó tájékoztatja kedves olvasóit, Rácz Zsuzsának, a Teréz anyu könyvek szerzőjének új kezdeményezéséről,amelynek sikeréért tiszta szívből drukkolunk! 

 

 
Az alakuló Terézanyu Klub ünnepélyes megnyitójáról és sajtótájékoztatójáról az alábbi meghívóban olvashatják el a tudnivalókat:

 

Meghívó
Rácz Zsuzsa és a Richter Gedeon Nyrt. 
nevében tisztelettel meghívjuk Önt
2011. április 15-én (péntek) 16:30 órára,
a Terézanyu Klub ünnepélyes megnyitójával egybekötött sajtótájékoztatóra.
A Terézanyu Klubról
A Terézanyu Klubot azzal a szándékkal hívta életre Rácz Zsuzsa, a Terézanyu- könyvek írója a nőkről gondoskodó magyar világcéggel, a Richter Gedeon Nyrt-vel közösen, hogy teret és alkalmat biztosítson egy támogató női közösség létrehozásához. A Klub nyitott mindazon nők számára, akik egy biztonságos, elfogadó, dinamikus közösséghez kívánnak tartozni, és ezért a közösségért maguk is szívesen tesznek. A Klub célja egy országos, civil női hálózat létrejöttének katalizálása, a nők önbecsülésének, társadalmi szerepének és  megbecsülésének javításáért, közösségi támogatást nyújtva az egyéni életpályák sikeres alakulásához.
 
Az esemény házigazdái:
  • Beke Zsuzsa, PR és Kormányzati Kapcsolatok vezető, Richter Gedeon Nyrt.
  • Rácz Zsuzsa, a Terézanyu-könyvek szerzője
Helyszín: Aranytíz Kultúrház
1051 Budapest, Arany János utca 10.
Megjelenésére feltétlenül számítunk!
Visszajelzését az alábbi elérhetőségeken várjuk:
Kerényi Judit,FLOW PR
06-20-665-0393

kerenyi.judit@flowpr.hu


Nagyobb térképre váltás 

A bejegyzés trackback címe:

https://poerava.blog.hu/api/trackback/id/tr452821220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása