Magyar Írószövetség, Íróiskola - egyre jobb
 
Kedves Barátaim -  frei nach Kádár János -, nagyon jó híreim vannak a jövőre nézve, minden irodalomszerető olvasó számára.
Túl azon, hogy megjelent Bárdos András második könyve, a Love Story, ami sokak számára biztosan örömteli, számomra ennél sokkal fontosabb, hogy az íróiskola-béli tanulótársaim kifejezetten tehetségesek!
 
Tegnap került sor az első megmérettetésre, négy rövid - amúgy házi feladatként kapott - prózai mű került terítékre, és nem találok szavakat!
Ha lehetne, és kellene rangsorolni, akkor a leggyengébbre is azt kellene mondanom, hogy egészen kitűnő dolgok voltak benne, de kettő közülük egészen lenyűgöző volt számomra. A debütáló szerzők: Sólyom Anna, Szemán Krisztina, Tarr Zsófia, és Méhész Zsuzsa voltak.
Merem állítani, hogy a későbbi években még sok örömet fognak szerezni minden könyvbarátnak Magyarországon.
Az az önkéntelen, kedves és megható lámpaláz, ami tapintható volt a részükről, nekem mindennél többet elárul róluk:
Ezek az emberkék, ami az irodalmat illeti biztosan, még őszinték, és teljesen "romlatlanok"!
Mezey Katalin is nagy kedvvel vezette a közös felolvasásokat követő értékeléseket, élvezet volt tegnap a Magyar Írószövetség székházában lenni.
 
Ráadásul ez még csak a kezdet...
 
Már csupán az ilyen hírek miatt is örülök, hogy több mint fél napos igazolatlan hiányzás után előkerült, az addig ismeretlen helyen tartózkodó blogunk - nem viccelek, tegnap estétől ma délelőttig szőrén- szálán eltűnt az oldalról! -, de szerencsére amilyen hirtelen eltűnt, olyan gyorsan sértetlenül előkerült!

A bejegyzés trackback címe:

https://poerava.blog.hu/api/trackback/id/tr242374107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása