Július 13 -án, több mint 80 érdeklődő, vendég jelenlétében sor került az Utóvizsga Szerelemből című könyv hivatalos bemutatójára, a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. székházában.

 

 Képek a rendezvényről >

Az oldott, jó hangulatú rendezvényen, melyen  Zalatnai Brigitta volt a háziasszony, Moldován Tamás a Viva Média Holding vezérigazgatója, és Somló Tamás előadóművész mondták el a könyvvel kapcsolatos gondolataikat. Az estet különösen meghatóvá tette Somló Tamás, az "..Olyan szépek voltunk..", és az "Álomarcú lány" című számok eléneklésével, ami ismerve a könyv tartalmát és érzésvilágát, kivételes élményt nyújtott a jelenlévők számára...
Köszönjük Tamás!
Miként köszönettel tartozunk Dr. Bátorfi Istvánnak is, aki a vendégek közül szót kérve, ugyancsak váratlanul, egy csodálatos hegedűszólóval kivánta a könyvvel és az eseménnyel kapcsolatos érzéseit megosztani a bemutató vendégeivel.

Nagyszerű érzés volt számomra ez a különösen kedves hangulatú találkozás, köszönöm mindenkinek, aki eljött.
Kárpáti Zoltán

 

A bejegyzés trackback címe:

https://poerava.blog.hu/api/trackback/id/tr572157952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anitaparipa 2010.07.19. 15:07:39

Nagyon tetszett a könyvbemutató és köszönöm, hogy ott lehettem. Elképesztő a könyv története :)
süti beállítások módosítása